OVER ONS

Regionaal Energie Beheer helpt u met het vinden van het voordeligste energie contract


REB is een onafhankelijke energievergelijker die bestaat uit een jong en enerverend team met veel kennis over de energiemarkt. Door onze ervaring kunnen wij onze klanten informeren over alle ins en outs van energiecontracten en leveranciers.

Veel voordeel aan energie vergelijken

Door energie te vergelijken kunt u enorm veel geld besparen. Door na het verloop van uw energiecontract over te stappen naar een andere energieleverancier kunnen uw maandelijkse kosten flink omlaag gaan. Sinds 2004 mogen energieleveranciers zelf hun eigen tarieven bepalen, hierdoor kunnen de energietarieven erg verschillen bij leveranciers. Dit maakt het extra voordelig om te vergelijken. Gemiddeld kunt u tot wel 450 euro besparen op uw energiekosten.

Hoe helpen wij jou besparen?

Energie vergelijken gebeurt in een paar eenvoudige stappen. In een gesprek met een van de energieadviseurs van Regionaal Energie Beheer wordt een aantal dingen met u besproken. Waaronder uw energieverbruik, type woning, uw huidige leverancier en meer. Hierdoor kan de energieadviseur goed inschatten wat bij u situatie aansluit. Na het vergelijken van verschillende energieleveranciers op basis van prijs, duurzaamheid en type energie krijgt u persoonlijk advies en een aanbod op maat. De voordeligste energieleverancier vinden was nog nooit zo makkelijk.

Klantenservice